-
Sunt mai multe servicii de contabilitate pentru care o firmă poate opta și toate acestea sunt importante pentru că asigură o relație bună a companiei cu unitățile administrativ fiscale și în final cu statul. Serviciile de contabilitate oferite de firmele specializate implică accesul la informații profesionale de nivel înalt, eficiență, promptitudine și flexibilitate.
Cele mai comune servicii de contabilitate
Există o listă cu cele mai comune servicii de contabilitate pe care o firmă le poate obține de la profesioniști:
- elaborarea unui plan de conturi personalizat ținând cont de specificul unei activități;
- realizarea tuturor documentelor primare;
- realizarea jurnalelor pentru cumpărări și vânzări;
- completarea unui registru pentru mijloace;
- înregistrarea stocurilor și evidența acestora, precum și evidența clienților și a furnizorilor;
- realizarea registrelor de bancă, de casă și analiza depozitelor bancare;
- întocmirea balanței de verificare și a registrului jurnal;
- realizarea situațiilor financiare anuale sau trimestriale;
- realizarea și depunerea tuturor declarațiilor fiscale;
- asistența în timpul unui control;
- analizarea afacerii și identificarea tuturor factorilor de risc care pot pune în pericol mersul bun al afacerii;
- consultanța în ceea ce privește performanțele, analizele de buget și previziunile pentru mersul unei afaceri.
Cele mai bune servicii de cotabilitate sunt, de obicei, prestate în sediul companiei de contabilitate cu ajutorul unor aplicații specifice pe care specialistul le deține. De asemenea, există și posibilitatea ca bazele de date să fie consultate de fiecare dată când clientul solicită. Serviciile pentru contabilitate folosesc un program de tipul ERP și sunt caracterizate de siguranță, acces la informații și eficiență, astfel încât utilizatorii să se bucure de cele mai bune servicii și de informații actualizate sau personalizate în funcție de cerințele sale specifice.
Aceste programe utilizate de companii sunt extrem de ușor de utilizat și permit accesarea anumitor module de interes la orice oră, sau prin contactarea echipei de contabilitate în timpul programului.
Pot să fie importate foarte multe informații din sistem, chiar și extrasele bancare, facturile care sunt emise de alte sisteme și lista poate continua. În plus, există mai multe module ce pot să fie integrate în sistem tinând cont de locație și putând să aducă mai multă eficiență procesului de contabilizare, astfel încât să fie evitat consumul inutil al timpului.
În cazul clienților care au un departament propriu, contabilii pot presta anumite servicii și la sediul clientului. Spre exemplu, documentele primare și evidența contabilă pot fi verificate la sediu. De asemenea, conformitatea în ceea ce privește cerințele legale și cele de reglementare, calitatea pe care o au informațiile și riscurile identificate pot fi discutate și la sediul clientului în vederea eliminării acestor probleme.
Companiile care au propriul sediu și departament financiar pot profita de serviciile unui contabil extern pentru a întocmi și depune declarațiile fiscale sau pentru a obține situațiile finanicare conform cu standardele din România sau cu standardele pentru raportarea internațională a situației fiscale, așa cum sunt IFRS sau USGAAP.
Firma de contabilitate ContabilServ vă asigură cu promtitudine și profesionalism toată gama de servicii de evidență financiar-contabilă și de gestiune, servicii de salarizare, servicii de consultanță fiscală, servicii de expertiză contabilă sau servicii de refacere evidență contabilă.
your comment -
Pudrele proteice sunt un supliment nutritiv popular. Proteina este un macronutrient esențial care ajută la formarea mușchilor, la repararea țesuturilor și la crearea de enzime și hormoni. Folosirea pudrei proteice poate ajuta, de asemenea, la scăderea în greutate și îi poate ajuta pe oameni să-și tonifice mușchii.
Există multe tipuri diferite de pudră proteică, inclusiv pulberi pe baza de lactate și pe bază de plante adică proteine vegetale.
În acest articol, discutăm unele dintre beneficiile pentru sănătate ale pulberilor proteice și diferitele tipuri disponibile.
În mod cert, proteina este unul dintre elementele care contribuie la construcția oaselor, mușchilor și pielii. Organismul are nevoie de proteine pentru a produce hormoni, enzime și alte substantțe chimice.
Iată de ce proteinele sunt atât de importante și benefice pentru organism:
Contribuie eficient la managementul greutății
Există diferite tipuri de proteine disponibile pentru utilizare. Consumarea alimentelor bogate în proteine din zer sau proteine vegetale și consumul de suplimente pot ajuta la menținerea unei stări optime de sațietate. Sațietatea tinde să ducă la dimensiuni mai mici ale porțiilor și la gustări mai puțin frecvente, ceea ce poate ajuta o persoană să mențină o greutate optimă sau să piardă în greutate, dacă este necesar.
Un studiu din 2017 a raportat că suplimentarea dietei cu proteine din zer ar putea reduce greutatea corporală și masa totală de grăsime la persoanele supraponderale sau obeze. De asemenea, poate reduce tensiunea arterială, colesterolul total și alți factori de risc pentru boli cardiovasculare.
Are un rol important pentru creșterea musculară
Proteinele sunt esențiale pentru creșterea mușchilor. Mulși sportivi și pasionați de sport consumă shake-uri de proteine, deoarece cred că aceste băuturi îi vor ajuta să se mențină în formă după antrenamentul de forță.
O analiza din 2018 a 49 de studii susține utilizarea suplimentelor proteice în acest scop. Cercetările sugerează că suplimentele proteice îmbunătățesc semnificativ dimensiunea și forța musculară la adulții sănătoși care efectuează antrenamente de rezistență, cum ar fi ridicarea greutăților sau alergatul.
Suplimentarea cu proteine a fost la fel de eficientă la bărbați cât și femei. Cu toate acestea, eficacitatea poate scădea odată cu vârsta, deoarece adulții în vârstă au cerințe proteice mai mari decât cei mai tineri.
Cercetătorii au remarcat, de asemenea, că, odată ce proteina a depășit 1,6 grame (g) pe kilogram (kg) de greutate corporală, participanții nu au avut beneficii suplimentare.
Asigură recuperarea după efort fizic
Pe lângă faptul că suplimentele cu proteine contribuie la creșterea mușchilor, pot ajuta la repararea mușchilor și țesuturilor deteriorate. Drept urmare, sportivii pot folosi pulbere proteică pentru a accelera recuperarea după durerile musculare după exerciții fizice.
Multe studii raportează că administrarea de suplimente proteice după exerciții poate ajuta recuperarea prin reducerea leziunilor musculare și îmbunătățirea performanței musculare și sinteza proteinelor musculare.
Aportul zilnic recomandat de proteine pentru persoanele cu vârsta de 19 ani și peste este de 46 g pentru femei și 56 g pentru bărbați. Oamenii care consideră ca este dificil să obțină aceste cantități, incluzând, probabil, în aceasta categorie și vegetarienii, pot utiliza suplimente cu proteine. Este posibil ca sportivii, persoanele care merg la sală, adulții în vârstă și persoanele cu o boală cronică să depășească recomandările generale privind aportul de proteine. Cercetările arată că sportivii cu un regim de antrenament intens pot consuma doua ori aportul zilnic recomandat de proteine, variind între 1,4 și 2,0 g per kg de greutate corporală.
În plus, pe lângă toate acestea este necesar și ca proteina să fie de bună calitate.
Puteți apela cu multă încredere și la batoane proteice atunci când nu aveți timp să vă luați aportul necesar de proteine din mâncare sau să preparați um shake proteic.
your comment -
Înainte de a alege o baterie pentru baie trebuie să iei în calcul mai multe aspecte care să te ajute să faci alegerea corectă.
Pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută, în urma achiziției, este bine să consulți diferite opinii din mediul online, înainte de a te decide asupra unui model.
Bateria de baie pentru lavoar trebuie să îndreplinească două funcții cu succes:
– cea utilă, practică, ce constă în a furniza apa la temperatura dorită la o manevrare cât mai simplă, fără scurgeri, fără să stropească și într-un mod accesibil oricui;
– aspectul ce ar trebui să se integreze cu decorul băii tale, armonizându-se cu restul accesoriilor și să pe gustul tău.Iată criteriile de alegere a unei baterii perfecte
Calitatea produsului
Materialul din care este făcută bateria este un criteriu foarte important, cele mai bune fiind realizate din alamă sanitară, un aliaj de 58-62% cupru, 30-38% zinc și un procent foarte mic din alte materiale.
Cum este construită bateria
Fiecare baterie are o valvă internă care permite reglarea debitului de apă.
Bateriile cu cartuș ceramic sunt în prezent cel mai frecvent utilizat model deoarece furnizează un plus de siguranță în utilizare.Modul de pornire/oprire a apei
1.Baterii monocomandă adică baterie cu un singur mâner
Bateriile cu un singur mâner vă permit reglarea facilă, dintr-un singur foc, a temperaturii și a debitului apei.
Baterii monocomandă disponibile atât în varianta pentru chiuveta de baie / lavoar, duș, cadă și bideu, cât și cu montare pe tencuială sau încastrate în aceasta. Dacă alegeți montarea pe unul sau pe două orificii a bateriei, este exclusiv decizia dumneavoastră.
Între timp există baterii cu un singur mâner cu funcție de oprire a volumului și/sau cu control de temperatură integrat pentru apa caldă. Astfel puteți economisi energie și apă. Cea mai nouă tehnologie a senzorilor permite acționarea fără contact a bateriei, temperatura putând fi reglată de la un mâner sau de la un buton rotativ.
2.Baterii cu dublă comandă adică cu două mânere
Dacă doriți să reglați apa caldă și apa rece separat, de la două mânere diferite, atunci veți opta pentru o baterie cu dublă comandă. La alegerea unei baterii cu două mânere, țineți cont de faptul că aceasta implică un consum de apă mai ridicat, dat fiind faptul că trebuie să reglați din nou temperatura de fiecare dată.
Bateriile cu două mânere sunt disponibile atât în varianta pentru chiuveta de baie / lavoar, duș, cadă și bideu, cât și cu montare pe tencuială sau încastrate în aceasta. Pentru economie de spațiu, se recomandă bateriile cu montare pe un singur orificiu, dar dacă vreți să fiți generoși, se recomandă o baterie șic, cu montare pe trei orificii.
3.Baterii cu senzor de prezență/mișcare
Aceastea declanșează curgerea apei în momentul în care senzorul detectează apropierea mâinilor.
Aspect și design
Cele mai întâlnite tipuri de finisaje sunt cel cromat, argintiu, auriu sau bronz. Aspectul unei baterii devine una din principalele caracteristici care îți atrag atenția asupra unui model sau altul de baterie de lavoar.
Caracteristicile de calitate ale bateriilor
Bateriile de calitate ridicată se remarcă prin componentele de primă clasă integrate în acestea. De la perlator și până la racorduri și fitinguri – aici trebuie să se potrivească totul, pentru ca bateria să funcționeze timp îndelungat!
Componentele unei baterii sunt următoarele:
- Mâner
- Filet de cartuș
- Perlator
- Cartuș ceramic
- Cromare de înaltă calitate
- Corp baterie (din alamă)
- Furtunuri omologate
- Garnitură scurgere
De bateriile ieftine nu vă veți bucura multă vreme, deoarece prelucrarea de slabă calitate și componentele ieftine integrate se traduc în durate de utilizare scurte. Majoritatea bateriilor ieftine nu sunt așadar nici controlate și nici certificate, au foarte puține posibilități de reglare în scopul economiei de apă sau în scopul utilizării confortabile!
De asemeneanea pe Timely puteți găsi produse pentru instalații termice, sisteme gaz, sisteme apa, sanitare sau electrice.
Pe langa panouri solare si sistem solar presurizat, pe Timely mai puteti gasi fitinguri alama, teava si fitinguri cupru, teava si fitinguri PPR,teava si fitinguri pexal, teava si fitinguri PVC, fitinguri zinc, robineti gaz, contoare apa, mufe rapide si mansoane reparatii, obiecte sanitare, baterii sau electrice.
your comment -
Potasiul este un mineral cu largă răspândire în natură cu rol crucial în menținerea echilibrului fluidelor și electroliților în organism, susține activitatea cardiacă și stimulează inima să bată cu o frecvență de peste o sută de mii de bătăi în fiecare zi.
Potasiul este un ion ce se găsește atât în celule cât și în afara lor, în spațiul extracelular, iar concentrațiile sale din cele două medii și echilibrul acestora influențează funcționalitatea inimii. Reducerea nivelului de potasiu, indiferent de cauză, poate precipita apariția aritmiilor, iar în miocardul ischemiat potasiul se găsește în concentrații crescute.
Organismul poate primi suficient potasiu dacă dieta este variată și echilibrată, situație în care nu trebuie să recurgi la suplimente nutritive. Principalele surse de potasiu sunt fructele și legumele, însă produsele lactate, cerealele integrale, carnea și peștele pot avea și ele un conținut optim în acest mineral.
Organismul uman efectuează continuu un act de echilibrare între doi electroliți: potasiu și sodiu. Când nivelul de sodiu crește, scade nivelul de potasiu și invers. Este important să nu exagerați cu alimente pe baza de sodiu și totodată să vă mențineți aportul de potasiu.
Ce alimente au un conținut ridicat în potasiu?
Avocado – un fruct bogat îngrăsimi mononesaturate, antioxidanți polifenolici(beta-criptoxantina, luteina, zeaxantina etc.) și vitamine (C, A, E, K)
Spanacul – recunoscut pentru conținutul său ridicat de fier, este o sursă excelentă de mulți fitonutrienți, de minerale precum potasiu, mangan, magneziu, cupru și zinc, are un conținut foarte scăzut de calorii și grăsimi, dar înglobează o cantitate importantă de fibre alimentare solubile, fiind recomandat în controlul colesterolului și în programele de reducere a greutății; consumul regulat de spanac poate ajuta la prevenirea osteoporozei și a deficitului de fier în anemii.
Cartoful dulce – conține o cantitate mare de nutrienți, fiind bogat în potasiu, calciu, acid folic, beta-caroten, vitamina C și vitamina B6; pentru a obține maximum de beneficii de sănătate din consumul acestuia, trebuie evitată curățarea și aruncarea cojii.
Somonul – pe lângă conținutul ridicat de potasiu, vitamine si minerale și proteine, este bogat în acizi grași esențiali Omega 3
Caisele uscate – sursă importantă de potasiu, magneziu, calciu, fier, fibre alimentare, beta-caroten și vitaminele A, C și B
Rodia – conține o catitate mare de antioxidanți (polifenoli, tanini și antocianini), vitamine (B, C, E, K), minerale (potasiu, sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc) și acid folic
Apa de nucă de cocos – conține o cantitate ridicată de electroliți, antioxidanți (datorită prezentei citokinelor), vitamina A, aminoacizi și fitohormoni
Bananele – sursă importantă de potasiu, vitaminele A, C, B, acid folic, magneziu, fier și zinc; cercetările științifice au aratat că bananele sunt bogate în dopamină (un hormon major de îmbunătățire a dispoziției) și conțin o substanță numită triptofan (un aminoacid pe care organismul îl transformă în serotonină – substanță care relaxează, înlătură stresul și îmbunătățește starea afectivă).
Fasolea albă – pe lângă conținutul ridicat de potasiu, fier, cupru, zinc, fosfor, este o sursă importantă de fibre, proteine și amidon. Datorită proprietăților sale alcaline, aceasta ajută la menținerea echilibrului acido-bazic în organism și consumul are un efect pozitiv asupra florei bacteriene din intestin.
Ciupercile – ele oferă aproximativ 0,3 grame de potasiu la 100 de grame consumate. În plus, ele se pot găti în numeroase feluri, se pot combina cu zeci de alte alimente și sunt slabe în calorii, având numai 28 kcal pe suta de grame.
Roșiile – consumând și numai 50 grame de pastă de roșii, vei asimila 0,6 grame de potasiu. În plus, 50 grame de pastă de roșii conține numai 57 kcal.
Iaurtul – acest aliment este mai cunoscut pentru alte beneficii, cum ar fi conținutul de calciu. Cu toate acestea, este și o sursă bună de potasiu, căci 230 ml de iaurt conțin 0,57 de grame din acest mineral.
Află care sunt beneficiile consumului de potasiu
Potasiul este o parte esențială a unei diete sănătoase. Nu numai că este un mineral esențial, ci și un electrolit. Cu această dublă identitate vin o mulțime de beneficii atunci când consumați în mod regulat alimente bogate în potasiu.
1.Menține oasele și mușchii sănătoși
Alimentele bogate în potasiu mențin un mediu alcalin în organism, spre deosebire de acidoză. Acidoza metabolică este cauzată de o dietă bogată în alimente acidifiante, cum ar fi carnea, produsele lactate și cerealele prelucrate. Acidoza, sau tulburarea homeostazică internă, este un rezultat comun al unei diete tipice occidentale.
O cantitate mai mare de potasiu poate duce la creșterea densității osoase. S-a constatat faptul că aportul de potasiu este legat de menținerea nivelului de calciu la persoanele adulte sănătoase. În schimb, un aport mai mic de potasiu este legat de pierderea calciului prin urină, în timp ce creșterea cantității de potasiu reduce pierderea de calciu prin urină.
2.Reduce tensiune arterială
Sodiul joacă un rol important în echilibrul corect al potasiului. O cantitate mică de potasiu și mai mult sodiu poate duce la creșterea tensiunii arteriale. Prin urmare, este important să combinăm un consum mai ridicat de potasiu și mai puțin de sodiu pentru a preveni apariția bolilor cardiovasculare.
3.Protejează rinichii reducând riscul formării de pietre
Aportul ridicat de potasiu s-a dovedit a fi eficient pentru protecția rinichilor comparativ cu cei care au avut un aport mai scăzut de potasiu. Acest efect nu a influențat tensiunea arterială. Cantitatea de potasiu poate preveni inflamația renală. Mai ales în combinație cu magneziul ajută la prevenirea leziunilor renale datorate nivelurilor ridicate de ciclosporină, substanțe ale căror efectul secundar este și insuficiența renală.
4.Protejează împotriva accidentelor vasculare cerebrale
Persoanele care consumă între 3 și 5 porții de fructe și legume cu conținut ridicat de potasiu pe zi pot reduce riscul accidentelor vascular cerebrale cu până la 26% în comparație cu cei care mănâncă mai puțin de 3 porții pe zi. Și asta datorită influenței potasiului obținut din fructe și legume în combinație cu fibre asupra tensiunii arteriale.
5.Ajută în prevenirea diabetului zaharat
Potasiul este cel care sprijină buna funcționare a ficatului. Dacă o persoană are valori scăzute de potasiu, acest lucru înseamnă că nu poate depozita zahăr acolo unde e nevoie de el și anume în mușchi și ficat. În lipsa potasiului, organismul transformă zahărul în grăsimi. După acest proces, nivelul zahărului scade și organismul cere mai mult zahăr.
Deși organismul cere mai mult zahăr, în realitate el are nevoie de potasiu. Valorile scăzute ale acestui mineral reduc toleranța la glucoză asociată cu reducerea eliberării de insulină, determinând modificări semnificative ale metabolismului glucozei.
Carente de potasiu în alimentație
Semne ale carenței de potasiu includ uscăciunea anormală a pielii, acneea, frisoanele, tulburările cognitive, constipația, depresia, diareea, diminuarea reflexelor, edemele, nervozitatea, setea continuă, aritmiile cardiace, intoleranță la glucoză, dereglările în creștere, nivelul ridicat al colesterolului, insomniile, hipotensiunea arterială, slăbiciunea și oboseala musculară, vomă, greață, durerile de cap, proteinuria (proteine în urină), retenția de apa în organism și probleme respiratorii.
Doza zilnică recomandată este de 2500 mg/ zi la o persoană adultă.De ce este important pentru sportivi acest mineral?
Previne balonarea și reținerea apei
Cantitățile excesive de sodiu din alimentație duc la reținerea apei în organism și provoacă balonarea. Doar potasiul este cheia pentru a fi evitate aceste probleme. Imediat după consum, sodiul împreună cu apa ajung să fie absorbite de celule. Ulterior, apa din organism se depune între mușchi și piele, ceea ce duce la balonare. Potasiul este soluția ideală pentru această problemă.
Suplimentarea cu potasiu acționează asupra echilibrului electrolitic. Ceea ce înseamnă că potasiul împinge sodiul și apa din celule cu ajutorul pompei electrolitice. Astfel, sodiul și apa sunt eliminate prin urină și se creează un echilibru din mediul interior. Acest beneficiu este apreciat în special de către sportivi, deoarece rezolvă problema abdomenului balonat din cauza apei reținute.
Ajută la descompunerea glicogenului
Potasiul face parte din procesul de descompunere a glicogenului din celulele musculare și furnizează energie celulelor în timpul antrenamentului de anduranță. Atunci, când glicogenul se descompune, celulele din mușchi diminuează potasiul care ajunge în circulația sanguină sau este eliminat prin urină sau transpirație.
Sprijină funcționarea sistemului muscular
Concentrațiile diferite de potasiu și sodiu din interiorul și exteriorul celulelor creează sarcini electrice care ajută sistemul nervos să trimită semnale către creier. Datorită acestor semnale mușchii pot funcționa. Astfel, potasiul acționează asupra contracțiilor musculare și ajută corpul nostru să fie pregătit pentru antrenamente. În plus, ajută la regenerarea masei musculare și previne spasmele musculare.
your comment -
Depunerea declaratiilor periodice si a bilanturilor anuale este o obligativitate pentru firme. Chiar daca declaratiile inca mai pot fi facute in regie proprie acasa, in realitate insa este necesar ca persoana in cauza sa aiba o serie de cunostinte solide in acest sens. In plus, activitatea se va dovedi foarte solicitanta mai ales atunci cand persoana in cauza are de facut si alte lucruri. Bilanturile trebuie, insa, sa fie semnate de un contabil autorizat, motiv pentru care este recomandata colaborarea cu o firma de contabilitate.
Nu are niciun sens ca un angajat sau un manager sa invete totul despre contabilitate atunci cand poate angaja o persoana cu experienta sau poate sa externalizeze munca acestui departament. Este logic ca un contabil sa fie angajat pentru toate operatiunile fiscale, deoarece este profesionist in domeniu, este informat cu privire la schimbarea codurilor fiscale si poate face unele recomandari legate de modul de planificare a impozitelor si a dividendelor.
O firma de contabilitate cunoaste toate regulile
Exista reguli si reglementari fiscale diferite care se modifica periodic. Contabilul este constient de aceste modificari si poate face recomandari pentru fiecare situatie in parte. Acest lucru ajuta si la economisirea anumitor venituri si la evitarea amenzilor, care pot fi de cele mai multe ori foarte mari.
Pentru persoanele care au o afacere mica un contabil este necesar si pentru decontari. Pot fi economisite sume importante aferente administrarii afacerii, pentru ca pot fi decontate abonamentele la internet, chiria pentru spatii si echipamente nou dar si pentru papetarie sau alte obiecte utilizate la birou.
Cu siguranta, toate aceste sume economisite merita investitia in servicii de contabilitate profesionale.
Contabilul se ocupa si de partea matematica a oricarei afaceri
Cele mai multe persoane urasc matematica. Nimeni nu vrea sa caute numere in extrase de cont, sa afle cati bani se afla in fiecare cont bancar si sa cheltuiasca deductibile fiscale. Toti cei care se gandesc la astfel de lucruri se ingrozesc de la inceput. Contabilii sunt oameni carora le place, de fapt, matematica – aceasta fiind cea care ii ajute sa isi desfasoare corect activitatea. Acestia se ocupa de calcularea impozitelor si completarea formularelor in mod natural si se bucura ori de cate ori reusesc sa duca un proiect la bun sfarsit.
Contabilul ajuta la economii de timp
Ce motiv mai bun ar putea exista pentru angajarea unui contabil decat faptul ca economiseste mult timp? Dupa ce au loc erori in acte din cauza ca acestea nu au fost gestionate de un specialist, cu siguranta persoana care se ocupa va pierde mai mult timp pentru a face modificari. Angajarea unui contabil este foarte utila pentru a elimina aceasta problema. Cu ajutorul unui contabil toate documentele vor fi in regula inca de la inceput, ceea ce reprezinta un alt avantaj considerabil.
Alte motive pentru care ar trebui sa fie angajat un contabil sunt afacerile secundare, inchirierea de spatii, administrarea anumitor fonduri sau ajutorul financiar oferit unei terte parti. Toate acestea pot fi greu de gestionat de catre o persoana care nu este la curent cu codul fiscal corespunzator. Cu ajutorul unui profesionist nu exista riscul de a aparea probleme.
Firma de contabilitate ContabilServ vă asigură cu promtitudine și profesionalism toata gama de servicii de evidenta financiar-contabila si de gestiune, servicii de salarizare, servicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila sau servicii de refacere evidenta contabila.
Sursa: ContabilServ
your comment